Camping Lagewald in Groesbeek
Boerencamping in Gelderland

Camping Lagewald in Groesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland is een mooie minicamping met 25 staanplaatsen. Alle plaatsen op deze camping, die zich vooral richt op senioren, zijn voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting. U vindt hier rumte (erg groote standplaatsen), rust en heel veel mooie natuur in de omgeving. De meeste gasten nemen hun fietsen mee, deze kunnen gestald worden in de overdekte stalling, waar tevens de electrische fietsen opgeladen kunnen worden. Camping Lagewald in Groesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland, is een ideale verblijfplaats indien u aan de Nijmeegse vierdaagse meedoet.

 

Tijdens de Nijmeegse vierdaagse rijdt er vanaf camping Lagewald in Groesbeek een eigen bus naar en van het startpunt in Nijmegen. Ook staan er in die periode twee masseurs tot uw beschikking. Hoe luxer wilt u het hebben. De andere voorzieningen zijn ook zeer goed, zo zijn er zelfs 5 douches, 7 toiletten en 5 wastafels. Tevens is er vloerverwarming. Ook is er een recreatieruimte en staat er divers witgoed tot uw beschikking. Voor de gasten van de camping en de vakantiewoning is gratis wifi beschikbaar.

 

De omgeving van camping Lagewald in Groesbeek is gewoonweg schitterend. Natuurlijk staan plaatsen als Arnhem, Nijmegen en het Duitse Kleve ook op uw programma om te bezoeken. Op de camping is veel informatie over alle toeristische attracties en de wandel en fietsroutes aanwezig. En anders kunt u altijd terecht bij de familie Janssen, zij willen dat u zich thuis voelt op hun mooie kleine camping.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Camping Lagewald in Groesbeek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina