Minicamping De Goede Hoop in Eibergen
Boerderijcamping in Gelderland

Minicamping De Goede Hoop in Eibergen, een boerderijcamping in de provincie Gelderland (De Achterhoek) beschikt over 35 standplaatsen voor tenten en caravans die kortere tijd willen kamperen. Daarnaast beschikt men ook over 10 camperplaatsen. De plaatsen zijn allemaal ruim van opzet, hebben een eigen watertappunt en beschikken over een 6 ampère electraaansluiting. De ligging is natuurlijk schitterend, zoals de gehele Achterhoek u een schittende blik geeft op de natuur en de oude Erven. Dat kunt u ook ervaren als u komt kamperen op Minicamping De Goede Hoop in Eibergen, een boerderijcamping in de provincie Gelderland.

De voorzieningen op minicamping De Goede Hoop in Eibergen zijn zonder meer goed en uitgebreid. Het sanitair is schoon en modern en voor de kinderen is er, vooral in het hoogseizoen, veel te doen. Er is een zwembad, een springkussen, een grote speeltuin, een voetbalveld en natuurlijk een jeu de boules baan. Mocht het weer eens een keer niet meezitten, dan is er ook nod een recreatieve ruimte. In het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig die activiteiten voor kinderen én ouderen organiseert.

boerencamping De Goede Hoop in Eibergen, de Achterhoek, Gelderland

 

Vanaf Minicamping De Goede Hoop in Eibergen kunt u de mooie Achterhoek natuurlijk perfect ontdekken. Er liggen vele kilometers aan fiets en wandelpaden. Het landschap van de Gelderse Achterhoek telt vele mooie geheimen. Museum Ervekots, gelegen onder aan de Lievelder Es, laat u een prachtig landleven zien met authentiek boerderijen, rosoliemolen, houtzagerij en andere ambachten met geregeld demonstraties. Ook in het nabij gelegen Duitsland kunt u bijvoorbeeld het natuurgebied Zwillbrock Venn bezoeken, hier kunt u o.a flamingo's zien.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland (De Achterhoek)?
Bezoek dan hier de website van minicamping De Goede Hoop in Eibergen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina