Landschapscamping Het Wargerink in Buurse
Boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)

Landschapscamping Het Wargerink in Buurse, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is een kleinschalige camping in het mooie Twente. De minicamping ligt direct aan de Buurserbeek. Alle ruime plaatsenliggen aan de esrand en kijken uit op de Buurserbeek, hetgeen een heel natuurlijk beeld geeft. U heeft hier dus géén overburen. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroom- en waterpunt en kunnen eventueel ook beschikken over gratis draadloos internet. De voormalige veehouderij is nu omgetoverd tot een fantastische camping die vooral geschikt is voor de rustzoekende kampeerder. De eigenaren hopen dat u ook een komt kamperen op Landschapscamping Het Wargerink in Buurse, een boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente).

Minicamping Het Wargwerink in Buurse, Twente

 

 

Landschapscamping Het Wargerink in Buurse is dus vooral gericht op de rustzoekende kampeerder, er zijn dan ook geen speelvoorzieningen op het kampeerterrein van de boerderijcamping voor hen aanwezig. Kinderen zijn wel welkom, maar de rust moet gerespecteerd worden. Verder zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen bestaande uit 2 toiletten, 2 douches, 2 afsluitbare wastafelruimtes, een afwasplaats en een stortplaats voor het chemisch toilet. Verder beschikt iedere plaats over maar liefst 16 ampere stroomaansluiting. Om het landschappelijke te benadrukken is het gehele terrein autovrij.


boerderijcamping het Wargerink in Buurse, Twente

Twente is natuurlijk een gebied die u uitstekend op de fiets kunt ondekken. De mooie fietspaden leiden u door het coulissenlandschap. Vanaf landschapscamping Het Wargerink in Buurse vindt u direct aansluiting op meerdere fiets- en wandelroutes. Op loopafstand liggen de natuurgebieden Het Witteveen (10 min.) en Het Buurserzand (15 min.). Haaksbergen, Enschede en het Duitse grensgebied liggen in de directe omgeving. Diverse folders zijn op de minicamping aanwezig. Alle noodzakelijke voorzieningen kunt u vinden in het dorp Buurse.

 

Wilt u meer weten over deze schitterende minicamping in Overijssel (Twente)?
Bezoek dan eens de website van Landschapscamping Het Wargerink in Buurse.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina