Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk
Minicamping in de provincie Gelderland

Kampeerboerderij ‘De Spochthoorn’ in Nijkerk, een camping in de provincie Gelderland, is gelegen in een prachtige landelijke omgeving waar volop gelegenheid is om te genieten van rust en ruimte. Op het kampeerterrein is ruimte voor 25 kampeerplekken voor campers, caravans, tenten en vouwwagens. Ook andere opties zijn mogelijk! Op de camping is ook een huurcaravan sinds de zomer van 2020. Deze huurcaravan is compleet ingericht en voorzien van koelkast en fornuis. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een 6 ampère elektra-aansluiting. Op het terrein zijn ook twee extra watertappunten aanwezig. In de avond en nacht is het gehele terrein schemerverlicht. Let op: géén aankomst op zondag! Kom ook genieten van de rust en de ruimte op kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk, een mini-camping in de provincie Gelderland.


minicamping De Spochthoorn in Nijkerk

 

Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk is voorzien van een luxe sanitairgebouw met vloerverwarming. In het sanitair-gebouw kunt u zonder munten gebruik maken van de douche. Daarnaast is er altijd voldoende toiletpapier, zeep en handdoekjes aanwezig in het gebouw. Het is ook mogelijk om daar af te wassen en buiten kunt u natuurlijk uw chemisch toilet legen. Op de camping is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de WIFI. Deze heeft een goed bereik, dus is voor iedereen toegankelijk. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden zoals een speelhuisje, draaimolen, trampoline en skelters. Voor de volwassenen is er een jeu de boules baan. Gastvrijheid en vriendelijkheid vinden de eigenaren erg belangrijk. Dit wordt gewaardeerd door de gasten op de minicamping.

 

mooi vermaken op de minicamping in Nijkerk

 

Gelegen op de grens van Nijkerk en Putten ligt kampeerboerderij De Spochthoorn midden op de Veluwe. Vanaf de minicamping kunt u diverse klompenpaden lopen, fietsroutes volgen en ook zijn er veel mogelijkheden voor kinderen. Een voorbeeld hiervan is geocaching. Verder zijn er in de omgeving veel leuke activiteiten zoals de Julianatoren, het Maisdoolhof, de Apenheul, Boerderij Pret, Monkeytown, Walibi en de Beeldentuin. Komt u ook langs om te genieten op deze kampeerboerderij?

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in Gelderland?
Bezoek dan de website van Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina