Minicamping en B&B de Bosrand in Megchelen
Boerderijcamping in de Achterhoek, provincie Gelderland

Welkom bij Minicamping en B&B de Bosrand in Megchelen, een boerderijcamping in de provincie Gelderland. Megcehelen is een klein dorpje gelegen in de Achterhoek aan de Duitse grens. De camping is gelegen naast de boerderij, waar alleen kleinvee wordt gehouden, zoals 1 paard, 2 pony's, konijnen en eenden. Het campingveld is opgedeeld in 2 velden, 1 veldje beschut met een volgroeide singel, het andere is een opener veld met uitzicht op de Duitse houtwallen. De staanplaatsen zijn ruim en er is parkeermogelijkheid voor de auto. U beschikt hier over 6 ampère stroom, nachtverlichting en 2 drinkwatertappunten. Men verhuurt tevens een stacaravan voor 2-4 personen. Deze is voorzien van een badkamer met toilet, douchecabine en vaste wastafel. Een 2 persoons bed en voor de kinderen een aparte slaapkamer met stapelbed, allen voorzien van dekbedden en kussens (evt.linnengoed te huur). Verder is er ook de mogelijkheid om op Minicamping en B&B de Bosrand in Megchelen, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, de knechtenkamer te slapen, dat is de B&B.

minicamping de Bosrand

 

Minicamping en B&B de Bosrand in Megchelen, heeft goede voorzieningen. Het sanitair voldoet aan de huidige behoefte en eisen. Er zijn drie douches en drie toiletten, ook zijn er 2 spoelbakken om eventueel afwas in te doen. Ook zijn er 2 kleinere wastafels. Op het kampeerveld van deze boerdrijcamping is ook een douche en wasgelegenheid. Hier bevinden zich 2 douche's , 2 toiletten, een wastafel en een afwasplaats. Het chemisch toilet bevindt zich ook in de boerderij. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin met schommels, een zandbak, een wipkip,een wip-wap en een grote trampoline. Bij voldoende animo wordt er rondgetoerd met de huifkar en bezoekt men een nabij gelegen speeltuin.Er is een sportveld met goals, een klootschietparcours en boerengolf.Bij slecht weer kunnen de kinderen zich prima vermaken, want daarvoor beschikt men over een recreatieruimte met o.a.een sjoelbak, een dartbord, een voetbaltafel en tafeltennis. Ook zijn er skelters aanwezig.Voor de wat oudere gasten is er een jeu de boules baan. U kunt uw fiets stallen inde overdekte fietsenstalling. Voor de paardenliefhebber: er is een paardenstal aanwezig met weidegang.

Mooi groen veld op de camping De Bosrand

 

De Achterhoek, de streek waar Minicamping en B&B de Bosrand in Megchelen is gevestigd, is een streek met bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. Het kleinschalige en vriendelijke karakter maakt dit gebied ideaal om op verhaal te komen. De natuur leent zich perfect uit om lekker te gaan fietsen of wandelen. Niet voor niets wordt de Achterhoek bestempeld als één van de mooiste gebieden van Nederland. Er is een ruim aanbod voor toeristische en recreatieve mogelijkheden.Op de website van deze boerderijcamping staan volop mogelijkheden. De eigenaren van minicamping en B&B de Bosrand hopen u als gast te mogen ontvangen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de Achterhoek / Gelderland?
Bezoek dan de website van minicamping en B&B de Bosrand in Megchelen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina