Camping Landgoed Moerslag in Sint-Geertruid,
Minicamping in de provincie Limburg

Camping Landgoed Moerslag in Sint-Geertruid, een minicamping in de provincie Limburg ligt op het hoogste punt van het gehucht Moerslag en kijkt uit over de landerijen en het Savelsbos. Het kampeerterrein is een oase van rust met hoogstamfruitbomen die de fruitcultuur van deze omgeving typeren en wordt omzoomd door meidoornhagen. De altijd groene en goed verzorgde grasmat zorgt voor een aangenaam “blote voetengevoel”. Iedere van de 34 comfortplaats beschikt over een uitstekende verharde plaats. Campers zijn ook toegestaan. Er is een 10 Amp. stroomaansluiting, een eigen watervoorziening én een eigen afvoer! En dat kan natuurlijk bijna niet anders: er is ook gratis Wifi beschikbaar. Het totaaloppervlak van het kampeerterrein bedraagt 10.000 vierkante meter verdeeld in 4 terreinen. Er zijn ook 5 vijf Natuurlofts® te huur, zie hiervoor de website van de camping. Het terrein is autovrij, de auto kan op de naast het terrein gelegen verharde parkeerplaats van Camping Landgoed Moerslag in Sint-Geertruid, een minicamping in de provincie Limburg.


Camping Landgoed Moerslag in Limburg

 

U wordt positief verrast door de luxe afwerking van de sanitaire voorzieningen van Camping Landgoed Moerslag in Sint-Geertruid. Het sanitair bestaat uit 5 douches en 5 toiletten, allen voorzien van vloerverwarming. De doucheruimten zijn elk voorzien van een thermostaatkraan met regendouche (geen muntsysteem) en wasbak. De ruimten zijn volledig inpandig. Op de toiletten is het toiletpapier inbegrepen. De sanitaire ruimte wordt dagelijks schoon gemaakt. In de algemene ruimte bevindt zich een afwasplaats met warmwatervoorziening. Tevens kan er gratis gebruik gemaakt worden van een ijskast en diepvrieskist. Gebruik van wasmachine en droger zijn tegen betaling en inclusief wasmiddel. Er is een uitgebreid assortiment aan folders, wandelroutes, gastronomische aanraders, evenemententips, stedeninformatie enz. aanwezig. De minicamping beschikt over een overdekte fietsenstalling. Hier zijn ook oplaadpunten voor e-bikes. Het chemisch toilet kan geledigd worden in de daarvoor bestemde uitstortinrichting. Er is een jeu-de-boules baan. Er zijn géén speeltoestellen voor kinderen aanwezig op het terrein. Uw huisdier mag wel mee, maar moet wel aangelijnd worden.

Minicamping Landgoed Moerslag

 

Camping Landgoed Moerslag in Sint-Geertruid is ideaal gelegen, de bekende plaatsen in Zuid-Limburg liggen op maximaal 17 kilometer afstand van de minicamping. Maar ontdek het Heuvelland op de fiets of te voet met het uitgebreid fiets- en wandelnetwerk. Laat je in vervoering brengen door de rust, ruimte en schoonheid van het gebied met zijn glooiende heuvels, hoogstamfuitbomen, meidoornhagen, grazend vee en historische dorpjes om vervolgens op een terras neer te strijken en te genieten van culinaire, streekgebonden specialiteiten. Het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg wordt omringd door België en Duitsland. Het Heuvelland vloeit dan ook naadloos over in de Belgische Voerstreek waar ook goede wandel- en fietsmogelijkheden zijn. In de warme zomermaanden kunt je verkoeling zoeken met de watersportfaciliteiten op de oevers van de Maasplas. Bij Eijsden stroomt de Maas Nederland binnen. Bezoek daar de natuurgebieden en geniet van de watervogels of kijk in de jachthavens naar het watervertier. Maak een rondvaart met Rederij Stiphout of breng een dagje door op het Dagstrand Oost-Maarland.


Er is nog veel meer informatie over deze minicamping en omgeving in de provincie Limburg.
Kijk daarvoor op de website van camping Landgoed Moerslag in Sint-Geertruid.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina