Boerencamping De Bosrand in Ellertshaar
Minicamping in de provincie Drenthe

De familie Eisses heet u graag welkom op hun boerencamping De Bosrand in Ellertshaar, een minicamping in de provincie Drenthe. Aan de rand van boswachterij Schoonloo in Drenthe ligt camping 'De Bosrand': een karakteristieke boerderij die volledig in bedrijf is (melkvee). Sinds de jaren zestig woont de familie hier en houdt sindsdien ook een camping in dit prachtige stukje midden Drenthe. U kunt hier ook van genieten! Voor iedereen die de sfeer wil proeven van het echte boerenleven: de bedrijvigheid, maar ook zeker de rust. Wanneer er op de boerderij iets spannends te gebeuren staat, zoals de geboorte van een kalfje, mag ook iedereen komen kijken. Het is niet voor niets dat veel mensen ieder jaar weer terugkomen naar Boerencamping De Bosrand in Ellertshaar, een minicamping in de provincie Drenthe.
Boerencamping de bosrand in Ellertshaar, provincie Drenthe

Tijdens uw vakantie of weekendje weg biedt de minicamping De Bosrand in Ellertshaar u talloze mogelijkheden: Voor kinderen is het erg leuk (en leerzaam!) om dicht bij de dieren te zijn. Bijvoorbeeld de koeien ophalen uit de wei en kijken bij het melken, de kalfjes voeren en het verzorgen van de pony's. De camping in de 'achtertuin' van de boerderij ligt tegen de rand van het bos. U kunt direct vanuit uw tent, caravan, huifkar of blokhut de Drentse natuur in. De bossen rond de camping zijn druk bevolkt: u hoeft er niet vreemd van op te kijken als u tijdens een wandeling of een fietstocht een ree, das, hert of konijn tegenkomt. Mocht u tijdens warme zomerdagen zin krijgen in een verfrissende duik: 100 meter van de camping ligt een prachtig ven dat zich hier uitstekend voor leent.

 

Er is nieuw, luxe en verwarmd sanitair aanwezig en er zijn voor de kinderen diverse speeltoestellen. De 30 staanplaatsen zijn zeer ruim en beschut gelegen of u kunt vanaf uw eigen plek genieten van een prachtig uitzicht over de Drentse weilanden. Komt u zonder tent of caravan? Geen punt: op camping De Bosrand in Ellertshaar kunt u zowel een caravan als een sfeervolle blokhut huren. Er zijn ook 19 luxe safari- en lodgetenten met eigen sanitair te huur. Zie hiervoor www.farmcamps.nl/debosrand. Liefhebbers van fietsen en wandelen kunnen hier hun hart ophalen want er zijn diverse mooie wandelroutes en prachtige fietspaden door de Staatsbossen aangelegd. Zowel de camping als de boerderij zijn een echt familiebedrijf. Iedereen draagt zijn steentje bij aan een gemoedelijke en gezellige sfeer. Het kleinschalige karakter van de camping draagt hier zeker aan bij.

Boerderij van camping de Bosrand in Elletshaar


Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Kijk dan eens op de website van minicamping De Bosrand in Ellertshaar.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina