Boerencamping "WOLTAS" in Zieuwent
Minicamping in de provincie Gelderland

Boerencamping Woltas in Zieuwent, een minicamping in de provincie Gelderland, is gelegen bij een nog in bedrijfzijnde boerderij. De boerderij is een melkveeberdijf en heeft dus melkkoeien en jongvee. Ook zijn hier diverse gezelschapsdieren te vinden. Als u ruime kampeerplekken zoekt dan bent u hier aan het juiste adtres, de 15 plekken zijn ongeveer 300m2 groot. Centraal op het veld zijn de speelvoorzieningen voor de kinderen gemaakt. "Kamperen bij de boer" doet u dus bij Boerencamping Woltas in Zieuwent, een minicamping in de provincie Gelderland.

Boerencamping Woltas in Zieuwent, Achterhoek, Gelderland

U vindt boerencamping Woltas in Zieuwent ussen de plaats Lichtenvoorde en het kerkdorp Zieuwent. Op ongeveer ± 250 m. van de weg treft u de camping aan. Doordat de camping buietn het dorp ligt vindt u hier de rust en de ruimte die u zoekt. In een verbouwde schuur zijn de sanitaire voorzieningen aangebracht. Er is een familie- en baby ruimte met douches en warm en koud stromend water. Er zijn drie wasbakken waar u zich kunt verfrissen. Mocht u de was ook nog willen doen, dan staan er (tegen een vergoeding) een wasmachine en centrifuge tot uw beschikking.

Boerencamping Woltas in Zieuwent, Achterhoek in Gelderland


Natuurlijk kunt u vanaf boerencamping Woltas in Zieuwent heerlijke fietstochten maken door de mooie Achterhoek. U treft hier nog diverse kastelen aan die u kunt bezichtigen. Op de camping zelf is een recreatieruimte waar diverse spelletjes liggen. Ook vindt u hier lectuur. De centrale ruimte is ook voorzien van een keuken, zodat ook de tentkampeerders zich op een eenvoudige wijze tegoed kunnen doen aan een weldadige maaltijd.

Wilt u meer weten over deze mincamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Woltas in Zieuwent

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina