Mini-camping "Sint Jan" in Aagtekerke
Een boerencamping in de provincie Zeeland

De fam. de Pagter van mini-camping "Sint Jan" in Aagtekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland heet u van harte welkom op hun camping. De camping ligt op het mooie Zeeuwse eiland Walcheren. De camping is rustig en landelijk gelegen en bij uitstek geschikt voor ouderen en gezinnen met jonge kinderen. De camping is gelegen op een monumentale boerderij omgeven door weilanden waarin de koeien en paarden grazen. De (trek)paarden van de familie de Pagter lopen in de zomer met veulen in de naastgelegen wei. Ze worden regelmatig op de camping beslagen en worden gebruikt voor de folkloristische sport ringsteken. Al met al is mini-camping "Sint Jan" in Aagtekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland zeer de moeite waard voor een bezoek.

minicamping Sint Jan in Aagtekerke, provincie Zeeland


Alle aanwezige voorzieningen op boerencamping "Sint Jan" in Aagtekerke zijn modern en voorzien van alle gemakken. De camping heeft een ideale ligging om er per fiets op uit te trekken. Op 1,5 km vindt u de schoonste noordzeestranden van Nederland en bekende badplaats Domburg met een gezellig centrum vele restaurants, terrassen en winkels. Walcheren is een groen en afwisselend eiland wat zich uitstekend leent voor het maken van fietstochten. Op het eiland vindt u diverse monumentale steden. De mooie stranden met de kenmerkende paalhoofden behoren tot de schoonste van Nederland en zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een lekkere strandwandeling of het nemen van een zonnebad.

Op Walcheren zijn volop fietspaden en landweggetjes en is het heerlijk fietsen, diverse fietsroutes zijn beschikbaar zodat verdwalen nauwelijks mogelijk is. Met het fietsveer wat elk uur vanuit Vlissingen vertrekt, behoort fietsen in Zeeuws Vlaanderen ook tot de mogelijkheden. Bezoekt u ook eens de diverse de toeristenmarkten.Bij slecht weer kunt u een dagje zwemmen in subtropisch zwemparadijs de Parel te Domburg. Een bezoek aan de Belgie is door komst van de westerscheldetunnel goed te doen. U bent u binnen 1,5 uur vanaf mini-camping "Sint Jan" in Aagtekerke in de schitterende Belgische steden Gent en Brugge. Ook de stad Antwerpen is binnen 1.5 uur te bereiken.

minicamping Sint Jan in Aagtekerke, boerencamping in Zeeland

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Kijk dan eens op de website van Mini-camping "Sint Jan"in Aagtekerke

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina