Camping Livonia in Epe
Boerenminicamping in de provincie Gelderland

Camping Livonia in Epe, een boerenminicamping in de provincie Gelderland geschikt voor de 50+ kampeerders en jonge gezinnen. De camping is gelegen aan de rand van het bos in het groene hart van de Veluwe. De kleinschaligheid geeft de kampeerder veel rust en ruimte. Naast de 50 zeer ruime seizoenplaatsen, is er ook een vakantiehuis te huur. Het toeristische veld, omringd door een beukenhaag, beschikt over 19 plaatsen.

 

 

 

Alle kampeerplaatsen op camping Livonia in Epe zijn voorzien van een maximaal 16 ampère stroomaansluiting. en een rioolaansluiting.Er is een overdekte fietsenstalling aanwezig. Het toiletgebouw op deze minicamping is voorzien van 4 douches, 7 toiletten en een urinoir, 8 wasbakken, 2 gesloten cabines met wasbakken, een afwasgelegenheid, ruimte voor het wassen en drogen van uw was en natuurlijk een afstort voor uw chemisch toilet. Tevens is er WiFi beschikbaar (tegen een vergoeding). Op het veld staan een aantal speeltoestellen voor kleine kinderen. In de karakteristieke hooiberg waar de receptie is gevestigd haalt u ’s ochtends uw krantje. Hier kunt u ook allerlei tips en informatie over de omgeving krijgen.


 

camping Livonia in Epe

 

Camping Livonia in Epe is natuurlijk ideaal gelegen op de Veluwe, aan de weg tussen Epe en Nunspeet, en is een ideaal vertrekpunt voor diverse fiets- en wandelroutes. Tijdens uw wandeling of fietstocht is het zeer wel mogelijk dat een wild varken, een ree of een edelhert uw pad kruist. Op ongeveer 3 kilometer afstand van de minicamping ligt het dorp Epe. Epe is een toeristisch dorp bij uitstek dat beschikt over een ruim aanbod van winkels en restaurants. In de zomermaanden worden veel activiteiten georganiseerd. Veel attracties, bezienswaardigheden en zwemgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving van Epe.


Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping Livonia in Epe.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina