Boerencamping In 't Veen in Odoornerveen
Een minicamping in de provincie Drenthe

De familie Botermans heet u van harte welkom op hun boerencamping In 't Veen in Odoornerveen, een minicamping in Drenthe. Het is een rustige natuurcamping, aangesloten bij de Vekabo en ANWB mini-campings. De camping ligt centraal ten opzichte van veel aantrekkelijke attracties. Op het terrein van zo'n halve hectare groot zijn de circa 12 kampeerplaatsen door afwisselend groen van elkaar gescheiden. Zo heeft elke stek een eigen karakter gekregen met voldoende privacy, heerlijk in de zon, lekker in de schaduw en uit de wind, dat is samengevat Boerencamping In 't Veen in Oodoornerveen, een minicamping in Drenthe.

Boerencampin In 't Veen in Odoornerveem, provincie Drenthe

 


Elke kampeerplaats op boerencamping In 't Veen in Odoornerveen kan worden voorzien van electriciteit. Douches, sanitair en andere gemakken liggen tussen de 10 en 80 meter loopafstand. De schone en warme douches werken zonder munten en vrij te gebruiken. Auto's dienen in principe op de centrale parkeerplaatsen gestald te worden. In de ruime schuur is voldoende ruimte om de meegebrachte fietsen onder dak te brengen. De blokhut bestaat uit 2 geschakelde blokhutten met elkaar verbonden door een halletje en is zo'n 40 m2 groot. Het slaapgedeelte heeft een 2 persoonsbed, een kinderbed en eventueel een 4e bed .Vanaf de overdekte veranda kunt U lekker rustig genieten van de middag en avondzon met een mooi weids uitzicht. Het woongedeelte heeft ook een overdekte veranda en kijkt uit op de camping.Hier staat een keukenkast met aanrechtje, koelkast, koffiezetapparaat, 3 pits gasstel, voorts nog een eettafel, 2-persoons zitslaapbank en een fauteuil.

Mini Camping In 't Veen in Odoornerveen ligt aan het Oranjekanaal, bekend om het prima viswater. In overleg staat een roeiboot tot uw beschikking. Ook zijn er enkele kano's te huur. Tegenover de camping op zo'n 1,5 km liggen de bossen van Odoorn met een groot, vrij toegankelijk schapenpark. Heel dichtbij ligt ook 'De Kibbelkoele', een in de bossen gelegen meertje met prachtig zandstrand en schoon zwemwater. In de nabije omgeving zijn verschillende aantrekkelijke penluchtzwembaden. Op 2 km afstand ligt Schoonoord waar de dagelijkse boodschappen kunnen worden gedaan. Het openluchtmuseum'Ellert en Brammert' ligt op 20 minuten fietsafstand van de camping. In de nabije omgeving zijn allerlei wandel en fietsroutes uitgezet. De camping ligt aan de Ellertsveldroute en is ook het startpunt van de zogenaamde 'knapzakroute'. Het Pieterpad loopt via de bossen van Schoonoord, zo'n 4 km van de camping. Veelal halen wij wandelaars op voor een overnachting. Op 45 minuten fietsafstand (20 autominuten) ligt Emmen, met zijn ruim opgezette winkelstraten en het alom bekende Noorder Dierenpark.Verder ligt het museumdorp Orvelte in de nabije omgeving, is er voor de kleintjes het kabouterland in Exloo en is er in het Veenpark te Barger-Compascuum van alles te zien op het gebied van turf en het leven van vroeger.

Minicamping In 't Veen in Odoornerveen, provincie Drenthe

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan een de website van boerencamping In 't Veen in Odoornerveen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina