Boerencamping Het Achterdiep in Ter Apel.
Een minicamping in de provincie Groningen.

De familie Verhagen heet u van harte welkom op Minicamping Het Achterdiep in Ter Apel, een boerencamping in de provincie Groningen. Het Achterdiep is een klein en gezellig recreatiebedrijf in en rond een boerderij uit 1899. De boerderij is niet meer in bedrijf, maar ligt wel temidden van de landerijen. Dit maakt het voor u mogelijk te genieten van de rust maar ook de bedrijvigheid van het boerenlandleven. In de directe omgeving van minicamping Het Achterland in Ter Apel vindt u vis-en vaarwater. Er is een keur aan fietsroutes, die direct vanaf de camping vertrekken.

boerencamping Het Achterdiep in Ter Apel

Op de minicamping zijn er diverse veldjes met ruime kampeerplaatsen. U heeft de keuze uit zonnige, maar ook beschutte plaatsen.
Alle plekken hebben een eigen stroomaansluiting. Per plek is er voldoende ruimte om uw caravan/tent samen met uw eigen auto te plaatsen.Het sanitair op boerencamping Het Achterdiep in Ter Apel is uiterst modern en brandschoon. Het gebruik ervan is bij de prijs inbegrepen, want de familie Verhagen houdt niet van (muntjes)automaten. Voor de dames en heren zijn er ieder twee toiletten en douches. Voor de afwas zijn er twee aparte afwasplaatsen aangelegd. In de informatie-caravan staat een informatierek met folders en diverse fietsroutes. Vrijwel alle fietsroutes vertrekken direct vanaf minicamping Het Achterdiep in Ter Apel.
Tevens is er een gratis fietsenstalling aanwezig.U kunt iedere ochtend een nieuwe krant kopen bij onze balie.

In de boerderij op minicamping Het Achterdiep in de Ter Apel (Groningen) zijn twee appartementen. Ieder appartement heeft een eigen ingang. Het tweepersoonsappartement is een gezellig en compleet ingericht vakantiehuis. In de woonkamer is een zithoek, een eethoek en een open keuken. In de slaapkamer staan twee eenpersoonsledikanten. Uiteraard heeft dit appartement een eigen douche en toilet. Buiten staat u een tuinset ter beschikking. Het vierpersoonsappartement heeft een ruime woonkamer met een zithoek, eethoek en open keuken. In de zithoek staat een slaapbank, die uitgeklapt kan worden tot een royaal tweepersoonsledikant. In de ruime slaapkamer staan twee eenpersoonsledikanten. Ook deze vakantiewoning heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Buiten staat ook voor dit appartement een tuinmeubelset klaar om te genieten van de heerlijke rustige omgeving.

Minicamping Het Achterdiep in Ter Apel, Groningen

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping Het Achterdiep in de provincie Groningen?
Kijk dan eens op de website van Minicamping Het Achterdiep in Ter Apel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina