Boerencamping De Banjer in Ten Post
Een minicamping in de provincie Groningen

De familie Kruidhof heet u van harte welkom op boerencamping De Banjer in Ten Post, een leuke minicamping in de provincie Groningen. Daar waar het Damsterdiep, ’t Westerwijtwerdermaar en de Lustige Maar elkaar ontmoeten vindt u camping De Banjer.
Een kleine gezellige camping rond een voormalige boerderij. U kunt er vissen, kanoën en van het landelijke uitzicht genieten.
De nabij gelegen provinciale weg van Groningen naar Appingedam biedt goede mogelijkheden voor het bezichtigen van de oude
stadjes en dorpjes in de omgeving. Boerencamping De Banjer ligt op 1 km van het dorp Ten Boer met winkels, openluchtzwembad, VVV-kantoor, kerken en medische hulp. In een straal van 10 km rondom minicamping De Banjer liggen de stad Groningen, Appingedam en Delfzijl.


Minicaming de Banjer Ten Post Provincie Groningen

Boerencamping De Banjer in Ten Post heeft goede sanitaire voorzieningen met douches en wascabines met warm water en biedt plaats aan ongeveer 25 kampeerders en er zijn 2 seizoenplaatsen. Er zijn geen afgebakende plaatsen; u kunt er zelf een plaats zoeken. De camping is ongeveer 0,6 hectare groot en gelegen aan het Damsterdiep en de Lustige Maar. U kunt er zelf een plaats zoeken. Er zijn een aantal steigers waar u prima kunt vissen. Bij mooi weer kunt u zwemmen in het Damsterdiep. De kippen lopen er gewoon los en er zijn nog wat andere dieren. Op deze boerencamping is een kampvuurplaats waar ‘s avonds regelmatig een kampvuur brandt.

Waar vroeger de koeien stonden is nu een gezellige zaal ingericht. Een bar en een aantal zitjes verspreid door de zaal en rondom een grote open haard maken de zaal tot een gezellige ruimte. Er zijn op minicamping de Banjet in Ten Post verschillende spelmogelijkheden: o.a. tafeltennis, tafelvoetbal, een videospel waar vrij gebruik van gemaakt kan worden en een dartbord. De "Stal" is voor een drankje of een praatje regelmatig geopend, maar voor de spelletjes is de deur altijd open.

boerencamping De Banjer in Ten Post provincie Groningen

 

Wilt u meer informatie over minicamping De Banjer in de provincie Groningen?
Kijk dan een op de website van Boerencamping De Banjer in Ten Post.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina