Boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Koos en Joke Schieving wonen in de boerderij bij boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland, een boerderijcamping in de provincie Gelderland. De camping is heerlijk rustig gelegen aan de rand van Apeldoorn, nabij paleis Het Loo en de Kroondomeinen.
Boerdencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, beschikt over 15 kampeerplaatsen.

Boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland

Boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland is gelegen op de Veluwe waardoor u zich hier snel thuis zult voelen. De frisse lucht is voor vele mensen een verademing. De minicamping bestaat uit 2 grote campingweides en 3 kleine weides. Zodoende kunt u kiezen uit kamperen met buren of kamperen zonder buren. Op iedere campingplek is een 6 amp. stroomvoorziening. De auto parkeert u op de parkeergelegenheid rondom de camping. Hierdoor is de rust en veiligheid ook gegarandeerd.

MInicamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland, GelderlandVoor kinderen zijn enkele speelattributen op boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland beschikbaar, zoals schommels, zandbakken en een wip-wap. Ook is er kleinvee op de boerderij aanwezig. Maar, bovenal zult u hier gaan genieten op de fiets of te voet. 's-Avonds op zoek naar de wilde zwijnen...een belevenis die u nooit zult vergeten.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Gelderland?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Bomhofshoeve in Beemte-Broekland.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina