Boerencamping Bellessise in Sarlande
minicamping in de Dordogne (Frankrijk)

Boerencamping Bellessise ligt op 2 km van Sarlande en op 8 km van het historische kasteel van Jumilhac le Grand. Met 29 hectare land, 2 meren, en een boomgaard. Minicamping Bellessise  is een paradijs voor planten, vogels en wilde dieren.
Op slechts één uur rijden van zowel Perigueux in de Dordogne als Limoges in Haute Vienne en van Brive la Gaillarde in Correze is Bellessise goed gelegen om de attracties die deze drie departementen hebben te verkennen.

 

 

 

Als u van rust en stilte houdt, zult u genieten van kamperen op boerencamping Bellessise in Sarlande. Er zijn slechts 3 ruime individuele standplaatsen op een eigen rustige locatie die is omringd door  weiden en bos,  Gewoon midden in de natuur. Er zijn geen nabijgelegen buren. L'écurie is  een omgebouwd oude stal die is voorzien van faciliteiten voor kampeerders: douche met onbeperkt warm water, wastafel, composttoilet, wasbak met warm water, koelkast, vriezer, wasmachine, oplaadpunten
en gratis wi-fi.

 

 

 

 

In L'ecurie is tevens een kleine kampwinkel voor verse seizoensproducten zoals groenten, fruit, kruiden eieren van de kippen met vrije uitloop, honing en zelfgemaakte producten zoals andere jam. Bellessise is een kleine boeren onderneming. Aangezien hier landbouwmachines bediend worden, is deze boerencamping niet geschikt voor kinderen of honden. De eigenaren wonen op boerencamping en zijn beschikbaar indien nodig.

 

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de Dordogne?
Bekijk dan een de website van boerencamping Bellessise in Sarlande

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina