Boerderijcamping 't Lebbink in Vorden
Minicamping in de Achterhoek, provincie Gelderland

In het buurtschap Linde bij Vorden ligt de SVR boerderijcamping ‘t Lebbink, een minicamping in de Achterhoek, provincie Gelderland. De boerderij ‘t Lebbink (van voor het jaar 1257) is een echte Achterhoekse boerderij, welke verscholen ligt in het licht glooiende bosrijke coulissen landschap. De boerderij is niet meer in bedrijf. De eigenaar, de familie Velhorst, heeft er een duurzame camping van gemaakt. Water wordt opgewarmd door middel van zonnecollectoren en electra wordt opgewekt door de in 2018 geplaatste zonnepanelen. Voorts wordt afval zoveel mogelijk apart ingezameld. Er zijn 22 plaatsen beschikbaar. Uw huisdier mag ook mee, maar natuurlijk wel aangelijnd. Tevens zijn er nog 4 (slaap) kamers te huur. SVR boerderijcamping ‘t Lebbink, een minicamping in de Achterhoek, provincie Gelderland, ligt in een bosrijke omgeving, afgewisseld met akkers en weilanden, met houtwallen omgeven waardoor schitterende doorkijkjes ontstaan met mooie verbouwde boerderijtjes en prachtige tuinen.

 

Boerderijcamping 't Lebbink in Vorden

 

Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen (incl. wc papier, zeep en handdrogers)aanwezig op Boerderijcamping 't Lebbink in Vorden. Het geheel is in 2018 vernieuwd. Er zijn 3 douchecabines, waarvan 1 grote cabine (rolstoel toegankelijk) met 2 douches (zonder muntapparaat), 4 Wc’s,+ 2 wastafels, 3 wastafels met gratis warm water en een urinoir. Iedere plaats beschikt over 6 ampère stroomaansluiting, welke te verhogen is naar 8 of 10 ampère.Er is gratis draadloos internet via glasvezel, aangelegd in 2019. Enkele plaatsen zijn voorzien van een verharding onder de voortent. Natuurlijk is er een afstortmogelijkheid voor uw chemisch toilet. De overdekte fietsenstalling beschikt over een gratis oplaadpunt voor elektrische fietsen. Mocht u tussentijds willen wassen, er is een wasmachine en een centrifuge.

 

Het veld van Minicamping 't Lebbink in de Achterhoek

 

U kan hier naar hartelust fietsen of wandelen met als startpunt Boerderijcamping 't Lebbink in Vorden. De minicamping ligt aan een fietsknooppunten route nabij nr. 63. En vlakbij de Midden Nederland route. Het Trekvogelpad ligt op ongeveer 1 kilometer van onze camping vandaan. De bekende wandelroute Pieterpad loopt op 200 meter afstand van de boerderij. Hier is het echt vakantie vieren midden in een gebied omringd met zandpaden en bossen, veel fauna en direct aan fietspaden die u door de Achterhoek leiden. Er zijn vele bezienswaardigheden in deze schitterende omgeving. Daarvoor verwijzen wij u graag naar de website van de camping.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland (de Achterhoek)?
Bekijk daarvoor de website van Boerderijcamping 't Lebbink in Vorden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina