Kleine camping 't Meyböske in Silvolde
Een minicamping in de provincie Gelderland.

Dennis en Gerlinde van Dongen zijn de trotse eigenaren van kleine camping 't Meyböske in Silvolde, een minicamping in de provincie Gelderland. 't Meyböske is een kleine camping waar nog rust en stilte in de natuur is. U wordt alleen "gestoord" door de vele vogels. Silvolde is gelegen in het zuiden van de Achterhoek alwaar u fantastische fietstochten kunt maken. Toeristische informatie met diverse fiets- en wandelroute’s liggen voor u klaar. Kleine camping 't Meyböske in Silvolde, een minicamping in de provincie Gelderland ligt op 300 meter vanaf een rustige weg.

Minicamping 't Meyboske in de Achterhoek

 

De zeventien kampeerplaatsen op kleine camping 't Meyböske in Silvolde liggen allemaal rondom een mooi grasveld, achter de woonboerderij. De bomenrand en het privébos zorgen voor schaduw. Dat bos is natuurlijk een op en top speelplaats voor kinderen. Ook is er een fietsenstalling met veel oplaadpunten. Bij slecht(er) weer is er ook de mogelijkheid om binnen te spelen. In een grote gezellige recreatieruimte is een complete keuken aanwezig, een tafeltennistafel, poolbiljart, en een leestafel met vele boeken, tijdschriften en spelletjes.Er is gratis Wifi en er is een wasmachine en centrifuge voor algemeen gebruik.

 

Op het terrein van kleine camping 't Meyböske in Silvolde zijn ook vier comfortabele stenen vakantiewoningen voor 2 of 4 personen te huur, allen gelijkvloers met eigen terras. Ook is er een confortabele trekkershut te huur, deze staat op het campingveld. Honden zijn welkom, mits ze aangelijnd blijven en geen overlast veroorzaken.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van kleine camping 't Meyböske in Silvolde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina