Boerderijcamping Stoker in De Veenhoop
MInicamping in de provincie Friesland

De familie Stoker, eigenaar van boerderijcamping "oánt kanael" in De Veenhoop, een minicamping in de provincie Friesland, heet u van harte welkom op hun camping . De.camping is gelegen in een rustige omgeving ,een plek midden in de natuur waar het nog echt stil is en waar u nog kunt genieten van de geluiden uit de natuur. De camping is ook een echte boerderijcamping, want het is een veefokbedrijf. U hebt uitzicht over de weilanden en kunt de koeien zien grazen.Dus als u echt bij de boer wilt kamperen, kom dan naar boerderijcamping "oánt kanael" in De Veenhoop, een minicamping in de provincie Friesland.

Boerderijcamping oánt kanael in De Veenhoop, minicamping in Friesland

 

Boerderijcamping " oánt kanael" in De Veenhoop ligt naast een prachtig natuurgebied, waar u heerlijk kunt wandelen, een plek waar je bijna nooit iemand tegen komt. De camping is gelegen aan een kanaal welke geschikt is om te vissen, te zwemmen en te kanovaren. U kunt gratis gebruik maken van de kano's, dus ook leuk voor kinderen. De sanitare voorzieningen zijn eenvoudig maar goed, met overal gratis warm water. Op de Veenhoop is de mogelijkheid om het zeilen te leren op de zeilschool.

Vanaf de Veenhoop heeft u aansluiting tot de Friese meren en heeft u toegang tot al het moois wat Friesland u kan laten zien.
De omgeving van boerderijcamping " oánt kanael" is uitermate geschikt voor wandelen ,fietsen of touren. Gaat u liever zeilen? Dan is er de mogelijkheid om zeilboten te huren en zelf de omgeving te verkennen. De camping ligt 4 km van het dorpje Nij Beets met supermarkt, openlucht zwembad en een openlucht museum.

Minicamping oánt kanael in Friesland

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan een de website van boerderijcamping Stoker in De Veenhoop.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina