Boerderijcamping de Hoogen Kamp in Ommen
Minicamping in de provincie Overijssel

Boerderijcamping de Hoogen Kamp in Ommen, een minicamping in de provincie Overijssel beschikt over 25 plaatsen, allen met stenen terras in uw voortent. Rioolaansluiting is mogelijk door middel van een passende flexibele slang. Een 6-ampere stroomvoorziening is voor iedere plaats beschikbaar. De boerderijcamping ligt op vijf kilometer ten westen van Ommen en ligt naast de boerderij waar kalveren in de wei rondrennen. Rondom de boerderij ligt 20 ha grasland alwaar Brandrode Vechtdalrunderen ‘s zomers rondscharrelen. U verblijft hier dus op een echte boerencamping. Voor de gasten van Boerderijcamping de Hoogen Kamp in Ommen, een minicamping in de provincie Overijssel is gratis wifi beschikbaar.

 

Het sanitair gebouw van boerderijcamping de Hoogen Kamp in Ommen staat mooi centraal op de camping en telt een dames- en een herenruimte. Elk voorzien van twee toiletten, drie douches en drie wastafels. Toiletpapier is beschikbaar. Zowel binnen als buiten kunt u gebruik maken van één van de totaal zes afwasplaatsen. Vanzelfsprekend is een wasmachine beschikbaar om een wasje te draaien.Het schoonmaken van het sanitairgebouw gebeurt dagelijks heel grondig. Er is een fietsenstalling aanwezig met oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen.

 

Boerderijcamping de Hoogen Kamp is gelegen in het mooie Vechtdal, gelegen in de buurtschap Varsen dat deel uitmaakt van de Gemeente Ommen. De omgeving telt veel fiets- en wandelmogelijkheden. Het Havezathepad, een lange afstand wandelpad van Steenwijk naar Oldenzaal, loopt langs de camping. Ter hoogte van de boerderij bevindt zich een startpunt dat naar diverse wandel knooppunten leidt. De routes zijn met paaltjes aangegeven.Naast de camping ligt een 18 holes tellende midgetgolfbaan.Hier kunt u tegen een geringe bijdrage gebruik maken. Maar er is natuurlijk veel meer te doen in de nabije omgeving van deze minicamping.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bekijk dan hier de website van boerderijcamping de Hoogen Kamp in Ommen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina