Boerderijcamping vakantieverblijf Hof 't Sprakel in St. Isidorushoeve (gem Haaksbergen)
Minicamping in de provincie Overijssel

Als u verblijft op Boerderijcamping vakantieverblijf Hof 't Sprakel in St. Isidorushoeve (gem Haaksbergen), een minicamping in de provincie Overijssel, hier proeft u de natuur en voelt de gastvrijheid van Twente. Laat u heerlijk verwennen in de koffie en theeschenkerij of kom geheel tot rust in de wellness / privé sauna. Boerderijcamping Hof ’t Sprakel staat op een prachtige es met een schitterend uitzicht waar u heerlijk tot rust kunt komen met een luxe sanitaire voorziening. De camping heeft 25 staplaatsen, deze zijn allemaal voorzien van 10 ampère elektriciteit, water en vuilwater afvoer. Tevens zijn er 5 B&B kamers, 2 zeer ruime vakantiewoningen en een groetsaccomedatie. Boerderijcamping vakantieverblijf Hof 't Sprakel in St. Isidorushoeve (gem Haaksbergen), een minicamping in de provincie Overijssel, is ingericht op basis van biodiversiteit, hier komen de vlinders, insecten en vogels op af waardoor het boeiend en bloeiend is.

Overzicht over de mooie camping in Overijssel

Voor de gasten van Boerderijcamping vakantieverblijf Hof 't Sprakel in St. Isidorushoeve, zijn er moderne sanitaire voorzieningen. Het sanitair-gedeelte bestaat uit 4 douches en 1 multifunctionele douche/wc geschikt voor invaliden/gezinnen, 4 toiletten, 4 wasbakken en 1 gesloten wasruimte. Aan de voorzijde is er een overdekte afwasplaats met 5 wasbakken. U kunt tegen betaling gebruik maken van de aanwezige wasmachine en droger. In het campinggebouw is er een koffie- en theeschenkerij met een bar. Op het terras kunt u lekker in de zon zitten of overdekt, waar u ‘s avonds zo lang mogelijk kunt genieten van de zachte avonden. Je kunt hier iets drinken, een ijsje halen, ontbijten of lunchen. Tevens zorgt men in de ochtend voor verse broodjes.

 

Minicamping Hof 't Sprakel

 

Boerderij vakantieverblijf Hof ‘t Sprakel bevindt zich in het gezellige kleine plaatsje St. Isidorushoeve gemeente Haaksbergen. Het is een boeren dorpje waar je nog veel uitgestrekte graslanden en akkers vind. De natuur is hier zeer belangrijk. Vele boeren laten hun dieren nog in de weilanden grazen. Wilde dieren die zich te goede doen van alles wat de natuur te bieden heeft met al zijn schoonheid. Kortom een prachtige omgeving om van dieren en natuur te kunnen genieten. In de omgeving van St. Isidorushoeve kunt u heerlijk tot rust komen maar er is ook van alles te ondernemen. Of u nu houdt van wandelen, fietsen, mountainbiken, zwemmen, paardrijden of wat actievers zoals bijv. waterskiën. U vindt het allemaal in de directe omgeving van St. Isidorushoeve gemeente Haaksbergen. Kijk hiervoor op de website.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Vakantieverblijf Hof 't Sprakel in St. Isidorushoeve.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina