Boerderijcamping Het Spikkerdal in Asenray
Minicamping in Limburg

Boerderijcamping Het Spikkerdal in Asenray, een minicamping in de provincie Limburg is gelegen bij een in bedrijf zijnde boerderij met pluimvee met ruim 7000 kippen, en fruitteelt. Asenray is vlakbij Roermond gelegen. U kampeert op deze mini camping tussen de fruitbomen, die bestaan uit appelbomen, perenbomen en pruimenbomen. Naast de camping en het boerenbedrijf is er ook boerderijterras en een groente- en fruitwinkel bij/in de boerderij gevestigd. Dus u kunt op Boerderijcamping Het Spikkeldal in Asenray, een mini camping in de provincie Limburg, altijd genieten van de verse streekprodukten.

Boerderij Spikkerdal in Asenray, mini camping in de provincie Limburg

 

De voorzieningen op Boerderijcamping Het Spikkerdal in Asenray zijn goed en volledig. Er zijn voldoende douches en toiletten. Tevens beschikt men hier over een afwasgelegenheid, een wasmachine en een wasdroger. Op de mini camping zijn voldoende stroompunten aanwezig.Vanaf de mini camping kunt u het mooie Midden-Limburgse land het beste verkennen op de fiets of te voet. Omdat het Pieterpad vlak langs de boerencamping loopt, zijn er ook veel wandelaars die hier overnachten.

Minicamping Spikkerdal in Asenray, boerderijcamping in Limburg

 

De ligging van Boerderijcamping Het Spikkerdal in Asenray is heel uniek, mooi midden in de provincie tussen Duitsland en Noord-Brabant, waardoor u veel diverse zaken kunt bezoeken. Roermond met zijn mooie centrum en het Outletcentrum zijn natuurlijk een must. Maar ook een bezoek aan het Nationale park De Meinweg staat vast op uw agenda. Daarnaast zijn Maasricht, Vaals en Aken leuke steden om één of meerdere dagen door te brengen. De familie Theelen wil u graag verwelkomen op hun boerderijcamping.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan hier de website van Boerderijcamping Het Spikkerdal in Asenray.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina