Boerderijcamping Poelhuis in Winterswijk-Meddo
Minicamping in Gelderland

Als u verblijft op Boerderijcamping Poelhuis in Winterswijk-Meddo, een minicamping in de provincie Gelderland (Achterhoek) dan wordt je 's-morgens wakker van het geluid van kwakende kikkers. In de mooie Achterhoek is dit een mini-camping waar je midden in de natuur verblijft. De camping beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen, 120- 150m², met schitterend uitzicht over de landerijen en de salamanderpoel. Er zijn twee velden, 15 plaatsen en een nieuw veld met 10 plaatsen. De helft van de plaatsen heeft een eigen waterkraan, afvalwater afvoer op de eigen plek en beschikt over 10 amp. electra. Om de rust op Boerderijcamping Poelhuis in Winterswijk-Meddo, een minicamping in de provincie Gelderland, te garanderen worden de auto's op een verharde parkeerplaats gezet.

Boerderijcamping Poelhuis in Winterswijk-Meddo, mini-camping in de Achterhoek, Gelderland

 

De sanitaire voorzieningen zijn op Boerderijcamping Poelhuis in Winterswijk-Medo op en top, gewoon luxe voor een
kleine camping. Bij koud weer wordt het centraal verwarmd. Er zijn ruim voldoende toiletten, douches en cabines waar u zich kunt wassen. Er is een aparte keuken met onder andere een wasautomaat en verder een kookgelegenheid voor tentkampeerders. In de recreatieruimte, die ook een goede functie als ontmoetingsruimte heeft, vindt u naast vele actuele tijdschriften over de hedendaagse landbouw, veel informatie over de mogelijkheden in de schitterende Achterhoek. Maar u kunt dat eventueel ook op uw eigen laptop uitzoeken, er is gratis WiFi op de mini camping. De camping is ingericht voor rustzoekers, voor kinderen zijn er dan ook geen speelmogelijkheden.

Boerencamping Poelhuis in Winterswijk-Meddo, minicamping in de Achterhoek, Gelderland

In de omgeving van Boerderijcamping Poelhuis in Winterswijk-Meddo is genoeg te zien en te beleven. Het recreatiegebied "'t Hilgelo",ligt op 2,5 km (met de fiets). De afstand tot het dorp Meddo (met supermarkt) is 2,5 km. Winterswijk met een zeer uitgebreid winkelcentrum en markt op woensdag en een grote op zaterdag, ligt op 5 km. De golfbaan "De Voortwisch" op 5 km, de Groene Grensovergang met Duitsland 2,5 km. De fiets is natuurlijk hét vervoermiddel om de omgeving te verkennen. De landerijen, de oude kastelen, het is gewoon genieten geblazen in de Achterhoek.

 

Wilt u meer weten over deze mooie en rustige minicamping in Gelderland?
Bezoek dan hier de website van Boerderijcamping Poelhuis in Winterswijk-Meddo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina