Boerderijcamping Nieuw Schooneng in Voorthuizen
Boerencamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping Nieuw Schooneng in Voorthuizen, een boerencamping in de provincie Gelderland heeft 25 plaatsen die u een prachtig vrij uitzicht over de weilanden bieden. Elke plaats is voorzien van een grote stuk kunstgras (6x4 meter), waar elke voortent dus ruim op past. Ook is iedereplaats op deze minicamping voorzien van een eigen kraantje, waardoor u deze plaatsen best comfortplaatsen kunt noemen. Uw fiets kunt u veilig en droog stallen, voor de electrische fiets zijn er maar liefst 15 oplaadpunten beschikbaar. En, indien natuurlijk nog mogelijk, heeft iedere gast op Boerderijcamping Nieuw Schooneng in Voorthuizen, een boerencamping in de provincie Gelderland, de keus voor een plaatsje in de avond- of ochtendzon.


Boerderijcamping Nieuw Schoonenk in Voorthuizen, boerencamping in Gelderland

 

De faciliteiten op Boerderijcamping Nieuw Schooneng in Voorthuizen zijn heel goed en uitgebreid. Men is aangesloten bij de Vekabo en voldoen dan ook ruimschoots aan de gestelde eisen. Het sanitairgebouw heeft vloerverwarming, gratis douchen en altijd schoon en net sanitair. De dames kunnen beschikken over 2 toiletten, 2 douches en 2 wastafels. De heren hebben er nog 2 urinoirs bij. Ook is er een aparte ruimte voor gehandicapten, jon ge gezinnen of ouderen. Afwassen kan binnen en/of buiten. Ook is er een goed werkend gratis WiFi netwerk op deze minicamping aanwezig. Ook beschikt de boerderijcamping over speelmogelijkheden voor jong en oud. Er is een grote recreatieruimte met o.a. tafeltennis en een sjoelbak.

 

 

Net sanitair gebouw op Boerderijcamping Nieuw Schooneng in Voorthuizen


Recreatieplas Zeumeren is op 500 meter afstand gelegen van Boerderijcamping Nieuw Schooneng in Voorthuizen. Het dorp ligt iets verder, maar gemakkelijk te bereiken. De afstand naar het dorp is slechts 1 km. In Voorthuizen zijn 4 grote supermarkten met een breed assortiment. Vanaf deze boerencamping kunt u prachtige fietstochten maken naar de bossen van Garderen, Kootwijk en Barneveld. Ook de heidevelden in Stroe en de zandverstuivingen in Kootwijk zijn mooie bestemmingen voor een wandel- of fietstocht. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich uitstekend vermaken in Avonturenparadijs SchatEiland. in Zeumeren.


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Nieuw Schooneng in Voorthuizen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina