Boerderijcamping Klein Emelaar in Uddel (Meerveld)
Boerencamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping Klein Emelaar in Uddel, een boerencamping in Gelderland, is de juiste plaats indien u houdt van vrijheid, uitzicht en graag de sfeer van het boerenleven willen ervaren. Eigenlijk ligt het in de buurschap Meerveld.Het is een prachtige boerderijcamping op de Veluwe met 25 ruime standplaatsen voor campers en caravans. Iedere standplaats beschikt over 10 amp.elektra, stromend water met afvoer en kunstgras voor onder de voortent. Heeft u zelf geen camper of caravan of krijgt u bezoekers die ook willen overnachten? Geen probleem! Op Boerderijcamping Klein Emelaar in Uddel, een boerencamping in Gelderland kunt u ook verblijven in een luxe en ruim chalet of in een van de compleet ingerichte safaritenten op de mini camping.

Er zijn uitgebreide voorzieningen op boerderijcamping Klein Emelaar in Uddel. Het ruime sanitairgebouw is voorzien van 5 toiletten, een urinoir, 4 douches, 2 wascabines, een dubbele afwasplaats en een babybadkamer . Ook is er een wasserette voorzien van wasmachine, droger, koelkast, vriezer en strijkgelegenheid. Natuurlijk kunt u ook uw chemisch toilet op de juiste plaats legen. Voor de kinderen is er een trampoline, zijn er skelters en o.a. speeltoestellen. Tevens is er de mogelijkheid om ( met uw kinderen) kennis te maken met de melkveehouderij en om kleine kalfjes te aaien. En natuurlijk is er gratis wifi.

Boerderijcampaming Klein Emelaar ligt op 500 meter van de bossen en heidevelden die behoren tot de kroondomeinen van Paleis Het Loo. Hier zijn uitgebreide fietsroutes die door de Kroondomeinen en de andere natuurgebieden lopen. Voor de wandelliefhebbers is er het nieuwe Uddelermeerpad, een prachtige route door Uddel en Meerveld. Binnen een half uur bent u in de steden Harderwijk en Apeldoorn, en de gezellige dorpen Elspeet, Ermelo, Putten en Voorthuizen zijn met een kwartier te bereiken. De prachtige zandverstuivingen van Kootwijk zijn ook op korte afstand van deze minicamping te vinden. Ook prachtig is het Uddelermeer met de hunnenschans.


Er is nog veel meer informatie over deze mooie camping in Gelderland.
Kijk hiervoor op de website van Boerderijcamping Klein Emelaar in Uddel (Meerveld)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina