Boerderijcamping Klein Deikum in Pieterburen
Minicamping in de provincie Groningen

Boerderijcamping Klein Deikum in Pieterburen, een minicamping in de provincie Groningen is een mooi aangelegde, iets grotere camping, met 28 kampeerplaatsen en 2 luxe ingerichte trekkershuizen. In het goed ingericht toiletgebouw treft u alle voorzieningen aan, zoals een wasmachine, magnetron  en koelkast. Bij slecht weer kunt u zich vermaken bij de tv of met spelletjes in de recreatieruimte van boerderijcamping Klein Deikum in Pieterburen, een minicamping in de provincie Groningen.

Boerderijcamping Klein Deikum in Pieterburen, provincie Groningen

Pieterburen, daar waar boerencamping Klein Deikum is gelegen, is natuurlijk bekend van de Zeehondenopvang en natuurlijk als wadloopcentrum. Vanaf de camping heeft u prachtige uitzichten over het weidse Groningse landschap, tot aan de dijk die op slechts 1,5 kilometer van de camping ligt. Mocht u toch meer luxe willen dan in een caravan of tent dan kunt u hier, naast de reeds genoemde trekkershuisjes, ook een paar appartementen huren, tot maximaal 6 personen (De meidenkamer).

Ondanks dat boerderijcamping Klein Deikum in Pieterburen helemaal in noord-Groningen ligt zjn er ruim voldoende bezienswaardigheden of activiteiten in de buurt. Zo moet u natuurlijk beslist een wadlooptocht maken (natuurlijk onder begeleiding van ervaren gidsen). Ook de “Borgen” zijn een bezoek waard. Meer informatie kunt u op de camping vinden.

Minicamping Klein Deikum in Pieterburen, boerencamping in de provincie Groningen

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan hier eens de website van boerderijcamping Klein Deikum in Pieterburen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina