Boerderijcamping Groot Einder in Baexem,
Boerencamping in de provincie Limburg

Boerderijcamping Groot Einder in Baexem, een boerencamping in de provincie Limburg is mooi centraal gelegen in deze mooie provincie. Op het boerenbedrijf worden hoofdzakelijk asperges geteeld. Er staan 25 ruime en beschutte kampeerplaatsen tot uw beschikking, allen voorzien van een 6 ampere stroomaansluiting. Boerderijcamping Groot Einder in Baexem, een boerencamping in de provincie Limburg is landelijk gelegen, waarbij toch alle voorzieningen aanwezig zijn.

boerderijcamping Groot Einder in Baexem, minicamping in Limburg

De voorzieningen op Boerderijcamping Groot Einder in Baexem zijn zondermeer goed. De parkeerplaats is verhard, er is een draadloos internet aanwezig en er is een overdekte fietsenstalling. Ook de sanitaire voorzieningen zijn netjes en in voldoende mate aanwezig. In de recreatieruimte is ook een kleine bar waar u diverse drankjes kunt kopen. Voor de kinderen is er een speeltuin met o.a. de tegenwoordig onmisbare trampoline.

boerencamping Groot Einder in Baexem, minicamping in Limburg

 

In de nabijheid van boerderijcamping Groot Einder in Beaxem kunt u heerlijke (lange) fietstochten maken door de mooie Limburgse natuur. Door gebruik te maken van de knooppunten kunt zelf bepalen hoe lang de route moet worden. Maar door de centrale ligging kunt u ook de mooie steden in Duitsland met een bezoekje vereren. In de onmiddellijke nabijheid is natuurlijk het kasteel Baexem. Om te gaan wandelen raden wij het natuurreservaat het Leudal aan waar ook een museum is gevestigd.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Groot Einder in Beaxem.

Deel deze pagina

 
 

 
KAMPEREN BIJ DE BOER - EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!
© Kamperen-bij-de-boer.com | Sitemap | Disclaimer | Privacy Policy | Links | Contact