Minicamping Falkenborg bij Beltrum
Boerderijcamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)

Indien u opzoek bent naar een gezellige minicamping waar het goed toeven is en waar u volop kunt genieten van de natuur en rust, kom dan kamperen bij Minicamping Falkenborg bij Beltrum, een boerderijcamping in de provincie Gelderland (Achterhoek). Hier vindt u 25 ruime zonnige plaatsen, in een rustige, bosrijke en mooie omgeving. Er zijn ruim voldoende aansluitpunten voor uw electravoorziening. Op Minicamping Falkenborg bij Beltrum, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, kunt u vrij uw plaats kiezen, er zijn geen afgebakende plaatsen.

 

minicamping falkenborg in Beltrum, Achterhoek, Gelderland

 

Er zijn geen drukke wegen of spoorwegen dicht in de buurt. Dat is heel kenmerkend voor de Achterhoek en speciaal voor de campings zoals Minicamping Falkenborg in Beltrum die gelegen zijn in een buurtschap. Deze boerderijcamping ligt in buurtschap Lintvelde, ten noord-westen van Beltrum. De voorzieniungen zijn uitstekend. Zo is er voor de kinderen voldoende te doen; een vlot bouwen, varen in de vijver, volleyballen, trampoline, noem maar op. Verder is er een Jeu de boules baan en een overdekte fietsenstalling. Het sanitair is geheel nieuw en heerlijk verwarmd. Er is een aanrachtblok voor de afwas en voor de dames en heren zijn er ieder 2 douches, 2 wastafels en 2 toiletten.

boerencamping Falkenborg in Beltrum, Gelderland

 

Indien u toch Minicamping Falkenborg verlaat, dan ondekt u hoe veelzijdig deze omgeving is. Mooie bossen, leuke slingerende beekjes, uitstekende fietspaden (denk aan de knooppunten) etc. Maar bezoek ook eens de plaatsen Groenlo, Borculo en Eibergen. Leuke winkels, fijne restaurants en gezellige terrasjes. Al tourend, op de fiets of met de auto, ondekt u steeds meer van het prachtige coulissen landschap, wat zo kenmerkend is voor de Achterhoek. En 's-avonds weer heerlijk genieten van de rust op deze heerlijke boerderijcamping.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Falkenborg in Beltrum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina