Boerderijcamping Erve "de Weijenberg in Empe"
Minicamping in de provincie gelderland

Boerderijcamping Erve "de Weijenberg" in Empe, een minicamping in de provincie Gelderland, is gelegen tussen het IJsselstroomgebied en de Veluwe. De omgeving is agrarisch en met veel ruimte. Er zijn 15 ruime plaatsen op de camping aanwezig en alle plaatsen zijn voorzien van een electra aansluiting. U heeft uitzicht over de weilanden met grazende koeien. Naast de camping kunt u ook verblijven in de Plattelandskamer "Klein Erve" , volledig ingericht en geschikt voor 2 personen. Er zijn geen actieve boerenactiviteiten op Boerderijcamping Erve "de Weijenberg" in Empe, een minicamping in de provincie Gelderland.

 

Boerderijcamping Erve de Weijenberg in Empe, minicampiong Gelderland

 

 

Door de L form van het kampeerterrein van Boerderijcamping Erve "de Weijenberg" in Empe heeft u altijd veel ruimte en privacy. Er is een leuke recreatie ruimte met o.a. een bibliotheek en tv, een fietsenstalling (met 8 oplaadpunten voor electrische fietsen), een tafeltennistafel en diverse speeltoestellen voor kinderen. Ook is er Wifi beschikbaar (tegen een kleine betaling). Het sanitair is netjes en bestaat uit 3 toiletten, 2 douches, 2 nieuwe wastafels, een aparte badkamer met douche, toilet en wastafel, een afstort voor uw chemisch toilet en 2 afwasplaatsen voorzien van warm water.

 

Minicamping Erve de Weijenberg in Empe, Brummen,

 

Boerderijcamping Erve "de Weijenberg" in Empe is gelegen in de gemeente Brummen. Dit gebied, met de Hanzesteden Zutphen en Deventer, is heerlijk om te bezoeken. Winkelen kan hier natuurlijk ook uitstekend, ook Apeldoorn is dichtbij. Op de fiets kunt u binnen 15 minuten naar het Nationaal Park De Veluwe Zoom. Of fiets door het IJsselstroomgebied. Heel leuk en dus een echte aanrader is het kleinste stadje van Nederland: Bronckhorst. U ziet, volop mogelijkheden voor een heerlijk verblijf in deze schitterende omgeving.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Erve "de Weijenberg" in Empe.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina