Boerderijcamping Den Hoek in Wilp
Minicamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping Den Hoek in Wilp, een minicamping in Gelderland (Achterhoek) is ideaal gelegen in het groene hart van de driehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Hier kunt u genieten van rust, ruimte, gezelligheid én het boerenleven. Het is namelijk nog een actieve boerderij met melkkoeien. Op de boerderij wordt ook kaas, karnemelk, yoghurt en nog veel meer lekkers gemaakt. Allemaal te koop in de bijbehorende boerderijwinkel. Er zijn 4 veldjes beschikbaar voor de kampeerder, in totaal 30 ruime plaatsen met 10 ampère stroomaansluiting. U heeft de keuze uit een geheel open veld of iets meer beschutting. Op Boerderijcamping Den Hoek in Wilp, een minicamping in de Achterhoek is dat allemaal mogelijk.

Er is een super mooi sanitairgebouw aanwezig op boerderijcamping Den Hoek in Wilp. Het is mooi centraal gelegen op het terrein. Voor kinderen is het hier ook genieten, er zijn nl. diverse speeltoestellen aanwezig en....ze kunnen koeien aaien, kijken bij het melken etc. In de boerderijwinkel kunt u diverse streekprodukten kopen, zoals Boerenkaas, yoghurt, karnemelk, kwark en boter. Alle producten die verkocht worden, worden ambachtelijk gemaakt met behulp van moderne apparatuur. Er wordt geen conserveermiddel toegevoegd zodat de typische smaak behouden blijft.

Indien u er op uit wilt trekken als u op boerderijcamping Den Hoek in Wilp verblijft, dan zijn er talloze mogelijkheden. Waarschijnlijk zult u nog wel een keer uw vakantie hier moeten doorbrengen. Wij noemen hier een aantal zaken zoals: Recreatieplas Bussloo, een kinderboerderij met speeltuin in Wilp, de speelgoedmuseum in Deventer, De Apenheul in Apeldoorn, Pretpark de Julianatoren ook in Apeldoorn, etc. Voor meer tips verwijzen wij u naar de website van de minicamping. En natuurlijk zijn er diverse wandel en fietsroutes uitgezet of zelf uit te zetten met behulp van de Knooppunten.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bekijk dan de website van Boerderijcamping Den Hoek in Wilp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina