Boerderijcamping De Rode Berk in Nijkerk
Minicamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping De Rode Berk in Nijkerk, een minicamping in de provincie Gelderland ligt in een rustige omgeving, waar je dus heerlijk tot jezelf kan komen. De kampeerplekken zijn ruim en deze worden goed onderhouden (het terrein is voorzien van drainage en verlichting). Tevens mag u de auto bij uw kampeerplek parkeren (mits de toestand van het grasveld het toelaat, mocht dit niet het geval zijn dan kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats). Het terrein is verdeeld in twee velden, hetgeen een knusse indruk geeft. Alle plaatsen hebben een 6 amp. electra aansluiting. Op het veld is een watertappunt aanwezig. Let op: geen aankomst en vertrek op zondag! Kom ook eens heerlijk kamperen bij Boerderijcamping De Rode Berk in Nijkerk, een minicamping in de provincie Gelderland.

 

Veld van Minicamping De Rode Berk in Nijkerk

 

Boerderijcamping De Rode Berk in Nijkerk is voorzien van moderne sanitaire voorzieningen, met koelkasten, wasmachine en centrifuge. De douches en toiletten zijn ruim en schoon. Zowel buiten als binnen is er een spoelbak. Natuurlijk is er ook een stortplaats voor uw chemisch toilet aanwezig. En als u het wilt dan kunt u op deze minicamping gratis gebruik maken van WiFi. Hoewel veel kampeerders hun fiets bij de caravan stallen, kunt u eventueel ook uw fiets binnen stallen. Voor de kinderen zijn er ook nog enkele kleine dieren én een kleine speelplaats. Maar énkele van de mooiste voorzieningen zijn toch wel de vriendelijkheid en de gastvrijheid van de familie Bouw, de trotse eigenaren van deze mooie camping.Hoek van het veld op boerderijcamping De Rode Berk in Nijkerk

Gelegen in de Buurtschap Appel, in de driehoek Voorthuizen, Barneveld en Nijkerk, is Boerderijcamping De Rode Berk een goed startpunt om deze gezellige omgeving te ontdekken. Er zijn velen recreatie mogelijkheden met een grote diversiteit. Er zijn dierentuinen, pretparken, diverse restaurantjes enz. in de omgeving te vinden. Vooral in de zomer worden er in de omliggende plaatsen veel evenementen georganiseerd, zoals de Oud Veluwse Markt in Barneveld, de braderieën in Putten en Voorthuizen en de Spakenburgse dagen. Verder is minicamping De Rode Berk gelegen in een schitterende omgeving om te wandelen en te fietsen, fiets en wandelroutes zijn aanwezig. Verder zijn er in de omgeving veel populaire publiektrekkers te vinden. Om te beginnen zijn in Apeldoorn familie pretpark de Juliana toren, de Apenheul en paleis Het Loo te vinden. In Harderwijk bevindt zich het bekende Dolfinarium en een Kartbaan en last but not least in Biddinghuizen is pretpark Six Flags te vinden.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping De Rode Berk in Nijkerk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina