Boerderijcamping De Huurne in Harfsen
Boerencamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)

Welkom op de gastpagina van Boerderijcamping De Huurne in Harfsen, een boerencamping in de provincie Gelderland. Het plaatsje Harfsen ligt in de mooie Achterhoek.De eigenaren hebben naarst de minicamping ook nog een recreatiepark en een akkerbouwbedrijf. Deze kindvriendelijke camping straat rust, ruimte en plattelandsgevoel uit, kenmerkend voor een boerencamping. Boerderijcamping e Huurne in Harfsen, een boerencamping in de provincie Gelderland, is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie en het Recron.

Boerderijcamping De Huurne in De Horst, boerencamping in Gelderland, minicamping in de Achterhoek


Als bezoeker van boerderijcamping De Huurne in Harfsen heeft u volop keuze in plaatsen, zonnig, schaduw, op een veld of individueel, alles is hier mogelijk (indien de plaatsen natuurlijk niet bezet zijn). Voor de kinderen is er o.a. een trampoline, een speeltuin en een zandbak. Ook mogen er in het bos hutten gebouwd worden. De sanitaire voorzieningen zijn zeer goed, iedere ruimte kan afgesloten worden, dus privacy volop.

Boerderijcamping De Huurne in De Horst, boerencamping in Gelderland, minicamping in de Achterhoek

 

De mooie Achterhoek, daar waar boerderijcamping De Huurne in Harfsen is gevestigd, biedt u volop recreatieve mogelijkheden. De wandel en fietstochten kunnen hier heel gemakkelijk opgepakt worden. U zult verwonderd staan over dit stukje "onverwacht Nederland" zoals dit ook wel genoemd wordt. De landerijen, bossen, kastelen met hun schitterende tuinen, de mooie oude steden, te veel om op te noemen.

 

Bent ook u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Huurne in Harfsen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina