Boerderijcamping De Eikelaar in Overasselt
Minicamping in de provincie Gelderland

Veel rust, ruimte en natuur is er te vinden op boerderijcamping de Eikelaar in Overasselt, een minicamping in de provincie Gelderland. De camping is aangesloten bij In het Groen (Vekabo). De camping beschikt over 33 kampeerplaatsen met 10 amp elektra, water en afvoer en 4 plekken met elektra en water (32, 33, 37 en 38). Er zijn 10 kampeerplekken voor groepen met elektra op een groot veld. De ruime kampeerplaatsen bieden een mooi uitzicht over het landschap met koeien in de wei. Op de camping zijn ook 8 mooie grote, groene camperplekken met camperservice aanwezig. Bij voldoende draagkracht van de grond is het ook mogelijk om op de kampeerplaatsen te staan. Op boerderijcamping De Eikelaar in Overasselt, een minicamping in de provincie Gelderland, bent u te gast bij het boerenbedrijf van Alwin en Bernadette van Raaij en kunt u genieten van een heerlijke vakantie.

Mooi uitzicht bij minicamping De Eikelaar in Gelderland

Op boerderijcamping De Eikelaar in Overasselt is een modern toilet gebouw met vloerverwarming. Er zijn 7 toiletten, 4 dames en 3 heren, 1 urinoir, 3 heren- en 3 damesdouches, 1 miva ( minder valide) ruimte, Baby/kinder ruimte, met badje en aankleedkussen, 4 wastafels heren. ( waarvan 2 privé ruimte), 4 wastafels dames. (waarvan 2 privé ruimte), 4 overdekte vaatwasplaatsen. De zonnepanelen produceren zowel voor de camping als het melkveebedrijf de stroom die hier nodig is. Daarnaast zijn er zonnecollectoren om warm water te maken voor in het sanitair en tevens voor de vloerverwarming. Natuurlijk ook een uitstortplaats chemisch toilet en alles met gratis warm/koud water. In een aparte ruimte staat een wasmachine en droogtrommel, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Er is vanzelfsprekend gratis wifi voor de gasten. Op de camping is een speeltuin ingericht met trampoline en u kunt tafeltennissen. Uw fietsen kunt u stallen in de ovedekte fietsenstalling die voorzien is van oplaadpunten. Er is een receptiegebouw waar u onder meer terecht kunt voor informatie van de bezienswaardigheden in de omgeving. Vanaf de minicamping zijn er diverse wandel- en fietsroutes. Ook het boerenwandelpad leidt u door de weilanden en langs verschillende boerenterrassen.

Top sanitaire voorzieningen op boerderijcamping De Eikelaar

Boerderijcamping de Eikelaar is gelegen aan de rand van de Overasseltse en Hatertse vennen, een groot natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Maar ook voor een actieve vakantie kunt u terecht in deze omgeving. De camping is gelegen op 10 km afstand van Nijmegen, tussen de dorpen Malden, Wijchen en Grave aan de Maas. Overasselt ligt in Gelderland en grenst aan Brabant en Limburg. Door de gunstige locatie bent u ook tijdens de Nijmeegse vierdaagse hier aan het juiste adres. De camping is geschikt voor volwassenen en gezinnen, ook honden (aangelijnd) zijn hier welkom (maximaal 2). Rondom de minicamping liggen vele mooie dorpen en natuurgebieden. De knooppunten fietsroute leidt u door deze dorpen en natuurgebieden heen. Waar u onderweg terecht kunt bij de vele boerenterrassen, restaurants en andere bezienswaardigheden. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn ook vele mogelijkheden om actief bezig te zijn. Kijk daar maar eens voor op de website van de camping.Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping De Eikelaar in Overasselt

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina