Boerderijcamping De Achterhof in Roswinkel
Minicamping in de provincie Drenthe

Boerderijcamping De Achterhof in Roswinkel, een minicamping in de provincie Drenthe, beschikt over 25 ruime plaatsen. De mini camping is gesitueerd bij een hobbyboerderij, met kleinvee, geiten, konijnen, kippen en nog meer. Roswinkel is gelegen ten noord-oosten van Emmen, vlakbij Rütenbrock in Duitsland. Op de camping zijn ruim voldoende stroomaansluitingen en watertappunten aanwezig. Op de camping zijn ook trekkerstenten en een caravan te huur. Boerderijcamping De Achterhof in Roswinkel, een minicamping in de provincie Drenthe, is aangesloten bij de SVR, dus voldoet geheel aan de gestelde eisen van deze vereniging.

boerderijcamping De Achterhof in Roswinkel, Drenthe

 

 

De voorzieningen op Boerderijcamping De Achterhof in Roswinkel zijn goed, het sanitair is gevestigd in een recent verbouwde kapschuur, hier vindt u de douches, toiletten en wastafels. Natuurlijk is er, naast een afwasplaats, ook een wasmachine en droger beschikbaar. Dagelijks is er ook een krant beschikbaar.Voor kinderen zijn er diverse speeltoestellen aanwezig. De visliefhebber hoeft slechts 600 meter te lopen om de hengel uit te gooien.Verder is het hele gebied heerlijk om te wandelen en te fietsen, ook door het Duitse grensgebied.

 

mini camping De Achterhof in Roswinkel

 

Indien u wilt zwemmen als u op Boerderijcamping De Achterhof in Roswinkel verblijft dan kunt u terecht in Emmer-Compascuum en Ter Apel. Maar dat kan ook in Schloss Dankern, een mooi recreatiepark in Duitsland. Daar kun je allerlei activiteiten op het water doen. In Emmen vind u de dierentuin, de wekelijkse markt en een leuk winkelgebied. Verder zijn er in de buurt van de mini camping ook leuke activiteiten, zoals karten, een solextocht maken noem maar op.

Wilt u ook meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping De Achterhof in Roswinkel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina