Boerderijcamping Damkotshuisje in Winterswijk-Woold
Minicamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)

Boerderijcamping Damkotshuisje in Winterswijk-Woold, een minicamping in de provincie Gelderland (Achterhoek) kan u één van de 20 kampeerplaatsen aanbieden. Alle plaatsen zijn ruim opgezet en hebben een geweldig uitzicht over de weilanden. Enkele plaatsen, die tegen de houtwal aanliggen, bieden u eventueel schaduw. Alle plaatsen zijn voorzien van 10 ampere electra! Deze boerencamping is gelegen in één van de buurtschappen van Winterswijk, nl Woold. In totaal zijn er 9 buurtschappen rondom Winterswijk. Deze omgeving staat bekend om de schitterende coulissenlandschappen, de afwisseling van bos, weide en akkervelden. De boerderij behorende bij Boerderijcamping Damkotshuisje in Winterswijk-Woold, een minicamping in de provincie Gelderland, is geen actieve boerderij meer.

Minicamping Damkotshuisje in Winterswijk-Woold, boerderijcamping in Gelderland, Achterhoek

 

Er zijn hele nette en complete voorzieningen op Boerderijcamping Damkotshuisje in Winterswijk-Woold. Het uitstekende sanitairgebouw beshikt over vloerverwarming. In deze mooi opgezette ruimte vindt u ook een wasmachine en koelkast. Tevens is er een hoekje gemaakt waar heel veel folders liggen met bezienswaardigheden over deze schitterende omgeving. Maar u kunt eventueel ook zelf uw informatie op uw laptop opzoeken, WiFi is namelijk gratis op deze mini camping. Voor de kinderen zijn enekel speelattributen aanwezig, zoals een zandbak, skelter en trampoline. Voor uw dagelijkse bootschappen bent u aangewezen op Winterswijk of Aalten.

Mini camping Damkotshuisje in Winterswijk-Woold, boerencamping in de Achterhoek

 

Zoals reeds genoemd ligt Boerdrijcamping Damkotshuisje in Winterswijk-Woold midden in het schitterende coulissenlandschap. Deze hele rustige omgeving, vlak bij de Duitse grens, nodigt uit om ontdekt te worden op de fiets. De mooie landgoederen in de omgeving, de gezellige plaatsen in Nederland en Duitsland, de diverse musea en de het goede fietspadennet (ook knooppunten) maken dit allemaal mogelijk. Bezoek ook eens de warenmarkt in Winterswijk op zaterdag. Als nader advies willen wij nog meegeven om een bezoek te brengen aan Bredevoort, een eeuwenoud vestingstadje en Aalten met zijn bijzondere gebouwen. Achteraf zult u denken dat u langen op deze mini camping had moeten verblijven.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Damkotshuisje in Winterswijk-Woold.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina