Boerderijcamping Camping de Muk in Winssen
Minicamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping Camping de Muk in Winssen, een minicamping in de provincie Gelderland, is gevestigd bij een actieve boerderij met kalveren en met landbouwgronden. De camping straalt rust en ruimte uit in een omgeving met een diversiteit aan activiteiten en faciliteiten. De eigenaren, de familie Vonk, richt zich specifiek op mensen die van zelfstandigheid, rust en ruimte houden. Voor mensen die een prettige uitvalsbasis zoeken om vervolgens de omgeving te gaan verkennen is Boerderijcamping Camping de Muk in Winssen, een minicamping in de provincie Gelderland, een prima keuze.

Boerderijcamping Camping de Muk in Winssen beschikt over keurig verzorgde sanitaire voorzieningen en wasgelegenheden, veilige stroomaansluitingen en er iseen wasmachine aanwezig. De sanitair-unit staat overigens binnen in een verwarmd gebouw zodat u ook met slecht weer op een prettige manier hiervan gebruik kunt maken. Daarnaast kunnen gasten één van de 4 privé sanitair-units (douche, toilet en wastafel) op het campingterrein huren. Naast de kampeermogelijkkheden is het ook mogelijk om luxer te verblijven in bijvoorbeeld het "Huuske" of in de pipowagen. Voor de kinderen is er o.a. een speeltoestel aanwezig.

Boerderijcamping Camping de Muk in Winssen is gelegen ongeveer op de grens van het ‘Land van Maas & Waal’ en het ‘Rijk van Nijmegen’ vandaar de ideale uitvalsbasis om beide regio’s te ontdekken. Op de minicamping is voldoende informatie aan de balie voorhanden om uw dag invulling te bepalen. Alles is per fiets, auto of openbaar vervoer bereikbaar. Het wonderschone Land van Maas en Waal is bezongen in één van de bekendste nummers van Boudewijn de Groot. In deze streek is het volop genieten met de vele waterrecreatie mogelijkheden, maar je kunt ook genieten van het fietsen en wandelen door de regio. Bezoek het nabij gelegen Nijmegen en verplaats je in het verleden van de oudste stad van het land. De geschiedenis wordt in de stad niet vergeten, maar gekoesterd in prachtige historische gebouwen, parken en musea zoals Museum het Valkhof. Nijmegen is daarnaast ook een winkelstad met een breed winkelaanbod en natuurlijk de stad van de Vierdaagse.

Bent u nog steeds nieuwsgierig naar deze minicamping in Gelderland?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Camping de Muk in Winssen.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina