Boerderijcamping Agrohof in Lemele
Minicaming in de provincie Overijssel

Boerderijcamping Agrohof in Lemele, een minicaming in de provincie Overijssel is een onderdeel van de rundveehouderij van De Agrohof. De minicamping heeft 15 plaatsen, geen seizoensplaatsen. Iedereen heeft een vrij uitzicht, enkelen kijken uit op de Lemelerberg. De camping is uiterst geschikt voor mensen die van rust, ruimte, natuur, fietsen en wandelen houden. Wilt u ervaren wat kamepren bij de boer in werkelijkheid betekent? Kom dan eens kamperen bij Boerderijcamping Agrohof in Lemele, een minicaming in de provincie Overijssel.

boerderijcamping Agro in Lemele

 

Boerderijcamping Agrohof in Lemele heeft goede sanitaire voorzieningen, zoals een toilet-unit met vier douches en vier toiletten. De camping is kindvriendelijk met schommels en klimtouw, en een grote zandbult met schepjes en toebehoren. De kinderen en ouders mogen eventueel meehelpen met de kalfjes en kleinvee, zoals konijntjes en de pony voeren en aanwezig zijn bij het melken. Verder heeft de Agrohof een recreatie-ruimte, 'de Delle', met algemene informatie. In die recreatieruimte zijn ook volop wandel- en fietsroutes en foldermateriaal aanwezig, Er zijn tv/video en een radio aanwezig. Verder hebben we oud-hollandse spelen en speelgoed voor kinderen.


minicamping Agro in Lemele, boerencamping in Overijssel

Op "de Agrohof" kun je genieten van de rust, de ruimte, de natuur en natuurlijke producten. Heerlijk wandelen op de Lemelerberg! De Agrohof is rustig gelegen tussen twee natuurgebieden: Ommen en Hellendoorn. Hellendoorn is natuurlijk een must als u met kinderen komt kamperen. Maar het beste ontdekt u deze mooie omgeving natuurlijk op de fiets! Er zijn volop routes aanwezig, waardoor u een heel afwisselend beeld van de omgeving van Boerderijcamping Agrohof in Lemele zult krijgen.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan HIER de website van boerderijcamping Agrohof in Lemele

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina