Boerderijcamping Agriturismo Crose in Spigno Monferrato
Minicamping in Piemonte

Boerderijcamping Agriturismo Crose in Spigno Monferrato, een minicamping & klein boerenbedrijf op een landgoed van 16 hectare in Piemonte die biologische lavendel verbouwt. De 15.000 lavendelstekken die op de 2 hectare grond staan, gaan hard groeien om lavendelplanten te worden, op een geheel biologische manier. Na 2 of 3 jaar is het dan mogelijk om eigen lavendelolie te produceren van de lavendelbloemen. Om een agriturismo te kunnen zijn, heeft Agriturismo Crose naast agrarische activiteiten ook toeristische werkzaamheden: de Nederlandse eigenaren zijn druk geweest met het realiseren van twee appartementen in de boerderij. Op de kleine camping bieden zij ook enkele zeer ruime kampeerplekken aan. Deze zijn alleen geschikt om met een tent te verblijven. Het terrein is heuvelachtig, maar de plaatsen zijn redelijk vlak, omringd door bomen, dus u heeft hier ook schaduw. Op de ruime terrassen van 100m² is plaats voor een gezinstent en een bijzet tent. Daarbij verhuurt men midden in de natuur compleet ingerichte lodgetenten op het terrein naast de boerderij. In de lodgetent zit een keuken, eigen sanitair en er zijn opgemaakte bedden, hiermee wordt kamperen in de natuur wel heel erg leuk. De lodgetenten liggen op terrassen met schitterend uitzicht over de heuvels van Monferrato. Een speciale lodge is met omheind terrein, geschikt voor als de hond meekomt.

 

 

Het sanitair van Boerderijcamping Agriturismo Crose in Spigno Monferrato bevindt zich aan de zijkant van de boerderij. Verder is een opzetzwembad en wifi beschikbaar. Tevens is er een tafeltennistafel, een trampoline en een heerlijke hangmat. Honden zijn welkom bij Agriturismo Crose. Voor uw rust is er voor gekozen dat het kampeerterrein autovrij is. Hiermee wordt kamperen in d enatuur wel heel erg leuk. De parkeerplaatsen zijn wel dichtbij gelegen. Iedere tent heeft een prachtig uitzicht over de heuvels van Piemonte. Rondom de boerderij zijn verschillende dieren: hond, poes en konijnen, en dat zo maar nog meer kunnen worden. Het Nederlandse eigenaarsgezin bestaat uit Nicole & Richard, Luca, Marcella en Fiorella. Zij zorgen er voor dat u een heerlijk verblijf op de boerderijcamping heeft. Eventueel kunt u ook een heerlijk ontbijt bij hen bestellen.

 

 

Vanaf Boerderijcamping Agriturismo Crose in Spigno Monferrato kunt u fantastische wandelingen maken, met mooie uitzichten op de oude dorpjes in de omgeving. Ook zijn er twee regionale natuurparken in de buurt, zeker de moeite waard om te bezoeken. Voor de liefhebbers van mountainbiken of paardrijden is dit ook een uitstekende startplaats. Er zijn een paar maneges in de buurt. Op een klein uurtje rijden vanaf de camping ligt Ligurische kust (bloemenrivièra), met mooie dorpjes en zand- en kiezelstranden. Ben jij iemand die rust en ruimte wil combineren met actief bezig zijn in een natuurlijke omgeving? Dan heten Nicole & Richard, Luca, Marcella en Fiorella jullie graag welkom bij Agriturismo Crose.

 

 

U bent vast en zeker nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in Piemonte.
Kijk dan maar eens op de website van Boerderijcamping Agriturismo Crose in Spigno Monferrato.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina