Minicamping De Berkebomen in Ermelo
Een boerderijcamping in de provincie Gelderland

De familie van Nijhuis heet u gaag welkom op hun Boerderij "De Berkebomen", een typisch Veluwse boerderij, gebouwd in 1611 van oudsher een gemengd bedrijf, met nu akkerbouw, schapen en eenden. Sinds begin jaren '70 worden hier eenden voor het vlees en de veren gehouden. In Nederland staan Pekingeenden bijna uitsluitend op het menu van Chinese restaurants. Het is een delicatesse, wat u zeker geproefd moet hebben. Ook telen wij bloemen, Pompoenen en Kalebassen. Deze producten worden in de zomermaanden op minicamping De Berkebomen in Ermelo, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, verkocht.

Boerderij camping De Bosrand in Ermelo, Gelderland

 

Op boerderijcamping De berkebomen in Ermelo biedt men u gezellig kamperen op een grasveld in het bos in een rustige landelijke omgeving. Om dit mogelijk te maken beschikt men hier over een modern toiletgebouw met luxe sanitaire voorzieningen met 2 dames- en 2 heren- toiletten, 3 douches met gratis warm water, 3 wascabines, 2 afwasplaatsen en
zowel bij de wascabines als ade fwasplaatsen gratis warm/koudwater.

Alle kampeerplaatsen beschikken over een 10 ampère stroomaansluiting en de kampeerplaatsen hebben kunstgras onder de voortent. Hierdoor is een vloerkleed niet noodzakelijk.Vanuit Boerderijcamping De Berkebomen in Ermelo kunt u natuurlijk geweldig mooie uitstapjes maken. Bezoek een het Nationale Park de Hoge Veluwe. Ook een bezoekje aan Harderwijk, met het Dolfinarium, een zondermeer de moeite waard. Mocht u informatie willen heben dan staat de familie van Nijhuis u graag ter zijde.

grote plaatsen op boerderijcamping De Bosrand in Ermelo

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Kijk dan een op de website van Boerderijcampping De Berkebomen in Ermelo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina