Minicamping Nederrijkswald in Berg en Dal
Boerencamping in de provincie Gelderland

De eigenaren van minicamping Nederrijkswald in Berg en Dal, een boerencamping in de provincie Gelderland heten u graag welkom. Bij het landgoed “Nederrijk”, aan de rand van Berg en Dal en Groesbeek ligt de camping, midden in de prachtige natuur van “Het Rijk van Nijmegen”, met zijn heuvelachtige gebieden. Op de hoogste delen voornamelijk bos en de lager gelegen akkers en graslanden. In deze entourage kan men volop genieten van de prachtige natuur zonder gestoord te worden door massarecreatie. Naast de camping is er nog een echt boerenbedrijf actief, met zoogkoeien en akkerbouwactiviteiten.Minicamping Nederrijkswald in Berg en Dal, een minicamping in de provincie Gelderland, ligt 250 m. van de Zevenheuvelenweg, met aan de zuid-oostkant bos en aan de noord-west kant de weilanden.

Boerderijcamping Nederrijkswald in Berg en Dal

Minicamping Nederrijkswald in Berg en Dal kenmerkt zich door ruime plaatsen (120 m²), voorzien van water en electraaansluiting. De goede sanitaire voorzieningen bestaan uit: gescheiden afdelingen voor dames en heren, beide met 3 toiletten, 2 douches en 5 wastafels,bij de dames een wascabine met warmwater, een 2e toiletgebouw met vloerverwarming, 2 douches, 2 toiletten en een wastafel. Ook voor het chemisch toilet is er een stortvoorziening aangebracht.Er zijn 2 aanrechtblokken met warm water voor de afwas en een extra wasplaats voor de handwas. Bovendien is er een diepvries, koelkast, wasmachine, droogtrommel en een recreatieruimte met dartspel en TV. Buiten is er een dam/schaakveld en een dubbele jeu-de-boule baan. Voor de kinderen is er een zandbak, trampoline, schommel en wip en een volleybalveldje.Zoals een moderne camping betaamd kunt u hier beschikken over een draadloosnetwerk van wifi op de gehele camping.

Berg en Dal en omgeving is een ideale plaats voor wandel- en fietstochten. Diverse routes zijn vanaf minicamping Nederrijkswals in Berg en Dal te starten of komen dicht langs de camping, zoals het Pieterpad, Allerdaagse, Vierdaagse enz. Natuurreservaat “De Bruuk”, een moerasgebied met zeldzame planten, ligt op 4 km. afstand. De natuurterreinen “Mookerheide” en de “Millingerwaard” zijn op fietsafstand te bereiken. Het Wijlerbergmeer en de Mookerplassen liggen in de directe omgeving. Verder is er in Groesbeek een overdekt zwembad, “De Lubbert”. De golfbaan “Het Rijk van Nijmegen” ligt op loopafstand van de camping. Voor de ruitersportliefhebbers zijn er voldoende ruiterpaden uitgezet in de nabije bossen, deze lopen langs onze camping. Ook zijn er verschillende manages in buurt. Wandel- en fietsroutes zijn aanwezig. Zoals u ziet is er voor de actieve vakantievierder voldoende te beleven.

Minicamping Nederrijkswald in Berg en Dal , Gelderland


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Nederrijkswald.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina